Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy állatorvos naplójából

 

 

 

ebdoc.hu
tegnap · szerkesztve
Tegnap, miközben Bátort fotóztam (http://goo.gl/ZMIoq2), éreztem, hogy valami megint véget ért. Igaz, apróság, de számomra mégsem könnyű dolog.
 
Majdnem egy éve már, hogy szeretett fényképezőgépemet hirtelen ellopták (http://ebdoc.hu/in-memoriam). Az erről szóló posztot csak búcsúlevélnek szántam, semmi többnek, a poszt alján – bár magam sem hittem, hogy eljut hozzá – egy apró kérést intéztem a tetteshez, adja vissza nekem. Nem tette.
 
Óriási meglepetést okozott azonban, amikor láttam, milyen sokan osztottátok meg azt a levelet. Nektek köszönhetően nem telt el pár nap, Csatlós Csilla, a Bonne Chance tulajdonosa felkeresett, ismeretlenül is azonmód bizalmába fogadott és biztosított (http://ebdoc.hu/bonne-chance), mindent megszerez nekem, amire szükségem van ahhoz, hogy folytathassam a négylábú rabok promócióját. A márkához is hű maradhattam, sőt, olyan profi gépet kaptam, amely messze felülmúlta egykori gépem tulajdonságait, játszi könnyedséggel teljesítette utasításaimat. Soha ilyen éles és gyönyörű rajzú képeket nem készítettem, mint ezzel az újjal.
fgep.jpg 
Egyesek azonnal támadás alá vettek, milyen dolog az, hogy az árva állatok útján új gépet kaptam, sok százezer forint értékben? Néha még manapság is felemlegetik, de nem zavart soha egy pillanatig sem. Nem zavart, mert tisztában voltam vele, hogy köztisztviselőként nem fogadhatok el ajándékot. Ezért megegyeztünk Csillával, kizárólag kölcsönként veszem át, s addig marad csak nálam, amíg él az Élet az Illatoson nevű blog. Talán csak ott rontottam el, hogy ezt nem részleteztem nyilvánosan. Nem tartottam fontosnak, én naiv.
 
Ha már a pletykáknál tartunk, engedjétek meg nekem azt a luxust, hogy egy másik témáról is szóljak: Léna esete (http://ebdoc.hu/lena-es-lea-tragediaja) is finom falatot jelentett pár embernek, innen üzenném nekik, van barátnőm, de nem a történetben szereplő Lea. Az elmélet, miszerint Leának, az állítólagos kedvesemnek vásároltam ki a lovat, számos derűs percet okozott nekem, köszönöm! 
 
Ma már nem vagyok köztisztviselő, ám a blog neve és témája is változóban, csak egy valami maradt ugyanolyan: szeretek aludni, de még inkább szeretek nyugodtan aludni. Ígéretet tettem és nem tudnék tükörbe nézni, ha azt nem tartanám be.
 
Bátort fényképezve végül pontot tettem egy hosszú mondat végére.
fekvo-kutya.jpg
 Nehezen, de szép emlékekkel válok meg a Pentax k5 masinától, amelyet nagyon hamar megszerettem. Hűn követte lépteimet és tudom, ez a minőségi felszerelés a jövőben is a pórul járt állatok érdekeit fogja szolgálni. Csak egy dolgot kérek leendő használójától, de azt az egyet vegye nagyon komolyan: vigyázzon rá!
 
Nem tudom, hogy lesz a továbbiakban, egyelőre nincs kilátásom új gépre. De tudjátok, mindig lesz valahogy! 
 
Kedves Bonne Chance! Ezúton is szeretném megköszönni a sok-sok megörökített árvaság nevében a segítséget, amelyet nyújtottál!
Kedves Csilla! Mély hálával tölt el a tudat, hogy ennyire megbíztál bennem. A sok élettapasztalat, amit tőled és általad kaptam kapcsolatunk során, oly ajándék, amely felkészített arra az útra, ami előttem áll. Ígérem, profitálni fogok belőle és nagyon remélem, hamarosan százszorosan viszonozhatom azt a szellemi támogatást és segítséget, amit személy szerint nekem nyújtottál. Ismerlek, tudom, hogy azt fogod majd mondani, segítsem ott az állatokat, ahol alkalmam nyílik rá.
 
Igyekszem.

 Forrás:www.ebdoc.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.